80x200 cm

Joustinpatja 80x200 cm

 

Tilaa itsellesi laadukas ja edullinen joustinpatja netistä. Mallistostamme löydät kattavan valikoiman erilaisia joustinpatjoja - jokaiselle vartalotyypille ja kukkarolle löytyy varmasti järkevä vaihtoehto. Halpa joustinpatja Bonnel-jousituksella, laadukas joustinpatja Pocket-jousituksella vai kenties ylellinen vyöhykejou...

Joustinpatja 80x200 cm

 

Tilaa itsellesi laadukas ja edullinen joustinpatja netistä. Mallistostamme löydät kattavan valikoiman erilaisia joustinpatjoja - jokaiselle vartalotyypille ja kukkarolle löytyy varmasti järkevä vaihtoehto. Halpa joustinpatja Bonnel-jousituksella, laadukas joustinpatja Pocket-jousituksella vai kenties ylellinen vyöhykejousitettu joustinpatja? Sinä päätät, meiltä löydät ne kaikki!

 

80x200 cm joustinpatjavalikoimassamme on mm. seuraavia vaihtoehtoja:

Hilding Start joustinpatja 80x200 cm

Hilding Eden 3 joustinpatja 80x200 cm

Hilding Eden 6 joustinpatja 80x200 cm

Familon Jousto joustinpatja 80x200 cm

Relax vyöhykejousitettu joustinpatja 80x200 cm

 

Voit viimeistellä joustinpatjan haluamallasi sijauspatjalla tai valita valmiin paketin, oman mieltymyksesi mukaan. Tutustu myös laajaan sijauspatjavalikoimaamme.

 

80 cm joustinpatja netistä osamaksulla tai laskulla

 

Tilaa joustinpatja netistä niin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Verkkokaupassamme on jokaiseen budjettiin sopivia vaihtoehtoja sekä tarjous- että normaalihinnoin. Etsitpä halpaa tai hieman laadukkaampaa vaihtoehtoa, tilaamalla Nettisänky.fi verkkokaupasta saat varmasti haluamasi kotiovellesi kuljetettuna ilman lisämaksua.

 

Kun tilaat joustinpatjan netistä, voit tehdä tilauksesi silloin kun se sinulle sopii – verkkokauppamme palvelee sinua vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, oli sitten arki taikka pyhä.

 

Älä enää mieti vaan tee tilauksesi jo tänään! Tervetuloa ostoksille!

Lisää

80x200 cm  10 tuotetta

Näytetään 1 - 10 / 10 tuotteesta
Näytetään 1 - 10 / 10 tuotteesta