Sijauspatjat

Sijauspatja netistä

 

Sijauspatja tai tuttavallisemmin petauspatja lisää mukavuutta ja takaa entistä paremmat yöunet. Se myös suojaa varsinaista patjaa ja pidentää sen käyttöikää. Hyvä sijauspatja jakaa kehoon kohdistuvan paineen laajalle alueelle ja antaa vartalolle tukea, jolloin kehon asento pysyy fysiologisesti oikeanlaisena. Sijauspatjan me...

Sijauspatja netistä

 

Sijauspatja tai tuttavallisemmin petauspatja lisää mukavuutta ja takaa entistä paremmat yöunet. Se myös suojaa varsinaista patjaa ja pidentää sen käyttöikää. Hyvä sijauspatja jakaa kehoon kohdistuvan paineen laajalle alueelle ja antaa vartalolle tukea, jolloin kehon asento pysyy fysiologisesti oikeanlaisena. Sijauspatjan merkitys unen laatuun onkin erittäin merkityksellinen.

 

Laadukas sijauspatja varmistaa hyvät yöunet

  

Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima laadukkaita sijauspatjoja edulliseen hintaan. Jokaiselle vartalotyypille ja jokaiseen makuun löytyy varmasti hyvä vaihtoehto. Petauspatjavalikoimastamme löytyy mm. seuraavia malleja:

 

Kokovaihtoehtoja on runsaasti ja valikoimastamme löydät kaikki normaalikokoiset sijauspatjat. Tarjolla on seuraavia kokovaihtoehtoja:

 

  • Petauspatja 80x200 cm
  • Petauspatja 90x200 cm
  • Petauspatja 120x200 cm
  • Petauspatja 160x200 cm
  • Petauspatja 180x200 cm

  

Kauttamme voit tilata myös erikoiskokoiset sijauspatjat. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin laskemme sinulle varmasti kilpailukykyisen hinnan haluamallesi kokovaihtoehdolle.

   

Tilaa petauspatja netistä osamaksulla 

  

Halutessasi voit tilata valitsemasi sijauspatjan netistä myös edullisella osamaksulla. Näin taloutesi pysyy tasapainossa ja saat sijauspatjan käyttöösi heti. Tilaamalla petauspatjan osamaksulla, saat ostokseesi jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. Voiko petauspatjan ostaminen olla enää helpompaa? Miksi tuhlaisit kallista aikaasi kiertelemällä kivijalkamyymälöissä kun voit tilata petauspatjan netistä vaikka kotisohvaltasi käsin. Ja mikä parasta, säästät myös selvää rahaa, sillä sijauspatjamme ovat lähtökohtaisesti huomattavasti edullisempia kuin kivijalkamyymälöissä. Ostamalla sijauspatjan netistä et maksa ylimääräistä kassaneideistä, somisteista etkä tarpeettomista välikäsistä.

 

Petauspatja netistä ilmaisella kotiinkuljetuksella

 

Muistathan, että tilaamalla petauspatjan verkkokaupastamme, saat aina kaupan päälle ilmaisen kotiinkuljetuksen. Toimitamme tilauksesi kotiovellesi aina ilman toimitusmaksua.  Älä siis enää mieti, vaan ihastu valikoimaamme, valitse itsellesi sopiva sijauspatja ja tee tilaus. Me huolehdimme lopusta. Oikea osoite järkeville petauspatjaostoksille on Nettisänky.fi

  

TERVETULOA!

Lisää

Sijauspatjat  22 tuotetta

Näytetään 1 - 22 / 22 tuotteesta
Näytetään 1 - 22 / 22 tuotteesta