Sängynpäädyt

TILAA EDULLINEN SÄNGYNPÄÄTY NETISTÄ KOTIINKULJETUKSELLA ILMAN TOIMITUSMAKSUJA

Sängynpäädyllä teet sängystä ja makuuhuoneestasi persoonallisemman ja näyttävämmän. Valikoimastamme löydät edulliset sängynpäädyt kaiken kokoisiin ja tyylisiin runkopatja- ja joustin- sekä jenkkisänkyihin! Mallistossamme on kangasverhoiltuja, metallisia sekä tyylikkäit...

TILAA EDULLINEN SÄNGYNPÄÄTY NETISTÄ KOTIINKULJETUKSELLA ILMAN TOIMITUSMAKSUJA

Sängynpäädyllä teet sängystä ja makuuhuoneestasi persoonallisemman ja näyttävämmän. Valikoimastamme löydät edulliset sängynpäädyt kaiken kokoisiin ja tyylisiin runkopatja- ja joustin- sekä jenkkisänkyihin! Mallistossamme on kangasverhoiltuja, metallisia sekä tyylikkäitä mdf- ja puuvalmisteisia päätyjä.

Tilaa heti sängynpääty ilmaisella kotiinkuljetuksella!

LUE LISÄÄ SÄNGYNPÄÄDYISTÄ

Nettisängystä löydät suuren valikoiman sängynpäätyjä erinomaisin tarjoushinnoin. Sängynpäädyllä teet runkopatja- tai jenkkisängystä arvoisensa kokonaisuuden, joka varmasti miellyttää silmää sekä on käytännöllinen. Nettisängystä tilaat sängynpäädyt kätevästi kotiinkuljetuksella ja maksupuolen voit hoitaa vaikka osamaksulla. Tutustu edullisiin maksuvaihtoehtoihimme ja tilaa sängynpääty netistä osamaksulla. Saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

SÄNGYNPÄÄTY RUNKOSÄNKYYN TAI JENKKISÄNKYYN

Sängynpäädyllä täydennät makuuhuoneesi sisustusta oivallisesti ja teet huoneen tärkeimmästä huonekalusta todella näyttävän. Tyypillisesti sängynpääty hankitaan erikseen juuri runkosänkyyn tai jenkkisänkyyn. Ennen hankintaa kannattaa kiinnittää huomiota sängyn leveyteen, jotta saat hankittua sopivan kokoisen sängynpäädyn. Leveyksiä on tarjolla monia erilaisia: 80, 90, 120, 160, 180 -senttisiä. Monissa sängynpäädyissä on tarjolla useita eri leveysvaihtoehtoja.

PEHMUSTETTU KANKAINEN SÄNGYNPÄÄTY TUO ARVOKKUUTTA MAKUUHUONEESEEN

Pehmustetulla ja kangasverhoilulla sängynpäädyllä tuot erinomaisella tavalla näyttävyyttä ja arvokkuutta makuuhuoneeseen. Kangasverhoillut sängynpäädyt toimivat jo itsessään sisustuselementteinä ja niihin on myös mukava nojata samalla kun lukee kirjaa tai katsoo televisiota.

MASSIIVIPUINEN SÄNGYNPÄÄTY

Puinen sängynpääty on aina loistava yksityiskohta makuuhuoneessa. Suomalaiset osaavat arvostaa puisten huonekalujen jämäkkyyttä ja rauhaa huokuvaa tyylikkyyttä. Massiivipuiset sängynpäädyt valmistetaan tyypillisesti käsityönä, joten jokainen sängynpääty on ainutlaatuinen ja yksilöllinen. Juuri sinulle tehty!

SÄNGYNPÄÄDYN ASENTAMINEN - MITEN ASENNUS ONNISTUU?

Sängynpäädyn asentaminen on helppoa ja nopeaa. Voitko joko sijoittaa sängynpäädyn runkosängyn tai jenkkisängyn ja seinän väliin. Voit myös kiinnittää sängynpäädyt sänkyyn mukana tulevilla kiinnitysraudoilla.

TILAA SÄNGYNPÄÄTY OSAMAKSULLA - KOTIINKULJETUS ILMAISEKSI

Sängynpääty on sijoitus viihtyisämpään makuuhuoneeseen ja parempaan uneen. Sijoita itseesi ja tilaa sänkyysi sopiva sängynpääty vaikka kätevästi osamaksulla. Muista myös, että toimitamme tilaamasi tuotteet suoraan kotiovellesi - kotiinkuljetus on meillä ilmainen!
Lisää

Sängynpäädyt  21 tuotetta

Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta
Näytetään 1 - 21 / 21 tuotteesta