Tietoja

 • Testibanneri2
Stockholm nostoavusteinen mekanismituoli
Sängyt
Sänky netistä
Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat jenkkisängyt, säätösängyt, runkosängyt, joustinpatjat ja sijauspatjat edulliseen Nettisänky-hintaan. Sivuiltamme löydät myös sängyn rungot, kerrossängyt, lastensängyt ja muut nukkumiseen liittyvät lisävarusteet.
Tutustu esimerkiksi seuraaviin tuotekategorioihin:
Jenkkisängyt
Runkosängyt
Sä...
Sänky netistä
Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat jenkkisängyt, säätösängyt, runkosängyt, joustinpatjat ja sijauspatjat edulliseen Nettisänky-hintaan. Sivuiltamme löydät myös sängyn rungot, kerrossängyt, lastensängyt ja muut nukkumiseen liittyvät lisävarusteet.
Tutustu esimerkiksi seuraaviin tuotekategorioihin:
Jenkkisängyt
Runkosängyt
Säätösängyt
Sängyn rungot
Joustinpatjat
Sijauspatjat
Sängyt netistä edullisesti
Tilaa sänky netistä ja säästät arvokasta aikaasi ja rahaa, sillä hintatasomme  on jo lähtökohtaisesti kivijalkaliikkeitä huomattavasti edullisempi. Kun olet hankkimassa itsellesi halpaa sänkyä, kannattaa tutustua verkkokauppamme valikoimaan ja tilata sänky vaikka osamaksulla – tai maksaa se kerralla pois, miten vain itse haluat. Yksi asia on kuitenkin varma: meiltä löydät sänkyjä edullisesti.
Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen kotiinkuljetuksen, jolloin tilaamasi tuotteet toimitetaan kotiovellesi ilman toimitusmaksua. Tästä ei sänkyjen hankkiminen enää helpommaksi muutu! Sen takia suosittelemme lämpimästi tilaamaan kalusteet verkkokaupastamme.
Älä enää mieti vaan tutustu valikoimiimme, ihastu tarjolla oleviin sänkyihin ja kalusteisiin ja tee oma tilauksesi heti – kellonajalla tai päivällä ei ole väliä, sillä verkkokauppamme palvelee sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita jenkkisänkyjä, runkosänkyjä, joustinpatjoja, sijauspatjoja ja muita sänkyjä osamaksulla tai 14 päivän maksuajalla.
Tervetuloa ostoksille!

Lisää

Sängyt  332 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Jenkkisängyt
  Valikoimassamme on kattava valikoima mukavia ja laadukkaita jenkkisänkyjä eri kokoluokissa: jenkkisänky 120×200, jenkkisänky 160×200 ja jenkkisänky 180×200. Meiltä saat myös jenkkisängyt päädyllä, jos sellaisen ratkaisun haluat. Kannattaa tilata jenkkisängyt netistä siksikin, että maksun voit suorittaa kätevästi osamaksulla – sopivan kokoinen kuukausierä mahdollistaa mukavankin jenkkisängyn hankkimisen ilman ongelmia.
  Tarjolla on muun muassa seuraavia merkkejä:
  Jenkkisänky tarjous 120×200 – 180×200
  Jos mielessäsi on valmis jenkkisänkypaketti halvalla, sellaisenkin voit löytää verkkokauppamme kattavista valikoimista. Tarjolla on jatkuvasti jenkkisänkytarjouksia, jotka voit tilata netistä osamaksulla ja kätevästi ilmaisella kotiinkuljetuksella.
  Osta halpa jenkkisänky netistä vaikka osamaksulla tai laskulla.
  Tilaa halpa jenkkisänky netistä, niin pääset kaikkein helpoimmalla ja säästät selvää rahaa. Verkkokaupassamme on jokaiseen budjettiin sopivia vaihtoehtoja sekä tarjous- että normaalihinnoin. Olipa kiikarissasi halpa tai keskihintainen vaihtoehto, netistä tilaamalla ja osamaksun kanssa maksamalla jenkkisänkymme sopivat kenen kukkarolle tahansa.
  Kun tilaat jenkkisängyn netistä, voit tehdä tilauksesi silloin kun se sinulle sopii – verkkokauppamme palvelee sinua vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, oli sitten arki taikka pyhä.
  Etsitpä valmista jenkkisänkypakettia tai jenkkisänkyä ilman sijauspatjaa haluamassasi kokoluokassa- löydät ne kaikki sivuiltamme. Jos siis haluat tilata jenkkisängyn edullisesti kotiisi kannettuna netistä, Nettisänky.fi on turvallinen verkkokauppa tehdä ostoksia. Tutustu monipuoliseen ja kattavaan mallistoomme, tutki eri vaihtoehtoja ja tee rohkeasti tilauksesi – maksa meiltä hankkimasi jenkkisänky sitten pienissä erissä osamaksulla tai kerralla pois, miten itse haluat.
 • FAMILON TUOTTEET

  Familonilla tiedetään, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tuotteet syntyvät siellä, missä kauneimmat unetkin. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua sekä hyvän olon aineksia suoraan unten mailta.

  Tervetuloa FAMILON-ostoksille hyvien unien verkkokauppaan!

 • Runkosängyt
  Runkosänky netistä
  Tilaa itsellesi laadukas ja edullinen runkosänky netistä. Mallistostamme löydät kattavan valikoiman erilaisia runkosänkyjä - jokaiselle vartalotyypille ja kukkarolle löytyy varmasti järkevä vaihtoehto. Bonnel-jousitettu runkosänky, Pocket-jousitettu runkosänky vai vyöhykejousitettu runkosänky? Sinä päätät, meiltä löydät ne kaikki!
  Laajasta valikoimastamme löydät runkosängyt seuraavissa kokovaihtoehdoissa:
  Runkosänky 80x200 cm
  Runkosänky 90x200 cm
  Runkosänky 120x200 cm
  Voit viimeistellä runkosängyn haluamallasi sijauspatjalla tai valita valmiin paketin, oman mieltymyksesi mukaan. Tutustu myös laajaan sijauspatjavalikoimaamme.
  Runkosänky netistä osamaksulla tai laskulla.
  Tilaa runkosänky netistä niin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Verkkokaupassamme on jokaiseen budjettiin sopivia vaihtoehtoja sekä tarjous- että normaalihinnoin. Etsitpä halpaa tai hieman laadukkaampaa vaihtoehtoa, tilaamalla Nettisänky.fi verkkokaupasta saat varmasti haluamasi kotiovellesi kuljetettuna ilman lisämaksua.
  Kun tilaat runkosängyn netistä, voit tehdä tilauksesi silloin kun se sinulle sopii – verkkokauppamme palvelee sinua vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, oli sitten arki taikka pyhä.
  Älä enää mieti vaan tee tilauksesi jo tänään! Tervetuloa ostoksille!
 • Joustinpatjat
  Joustinpatja netistä
  Tilaa itsellesi mukava ja edullinen joustinpatja netistä. Mallistostamme löydät kattavan valikoiman erilaisia joustinpatjoja - jokaiselle vartalotyypille ja kukkarolle löytyy varmasti järkevä vaihtoehto. Bonnel-jousitettu joustinpatja, Pocket-jousitettu joustinpatja vai vyöhykejousitettu joustinpatja? Sinä päätät, meiltä löydät ne kaikki!
  Laajasta valikoimastamme löydät runkosängyt seuraavissa kokovaihtoehdoissa
  Joustinpatja 80x200 cm
  Joustinpatja 90x200 cm
  Joustinpatja 120x200 cm
  Joustinpatja 160x200 cm
  Voit viimeistellä joustinpatjasi haluamallasi sijauspatjalla tai valita valmiin paketin, oman mieltymyksesi mukaan. Tutustu myös laajaan sijauspatjavalikoimaamme.
  Joustinpatja netistä osamaksulla tai laskulla.
  Tilaa hyvä joustinpatja netistä niin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Verkkokaupassamme on jokaiseen budjettiin sopivia vaihtoehtoja sekä tarjous- että normaalihinnoin. Etsitpä halpaa tai hieman laadukkaampaa vaihtoehtoa, tilaamalla Nettisänky.fi verkkokaupasta saat varmasti haluamasi kotiovellesi kuljetettuna ilman lisämaksua.
  Tilaa joustinpatja netistä niin voit tehdä tilauksesi silloin kun se sinulle sopii – verkkokauppamme palvelee sinua vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, oli sitten arki taikka pyhä.
  Älä enää mieti vaan tee tilauksesi jo tänään! Tervetuloa ostoksille!
 • Vaahtomuovipatjat
  Vaahtomuovipatjat jokaiseen sänkyyn. Nettisängyssä on huipputarjouksia laadukkaista vaahtomuovipatjoista. Etsitpä sitten edullista mökki- tai vieraspatjaa tai paksumpaa vaahtomuovipatjaa, löydät ne kaikki laajasta valikoimastamme. Pehmeät ja mukautuvaiset mutta silti sopivan kimmoisat vaahtomuovipatjat ovat pitkäikäisiä, sillä ne ovat käännettäviä.
 • Säätösängyt
  Tutustu laadukkaaseen säätösänky-valikoimaamme ja löydä itsellesi ylellinen ja käytännöllinen säätösänky aina edulliseen Nettisänky hintaan.
 • Sijauspatjat

  Sijauspatja netistä

   

  Sijauspatja tai tuttavallisemmin petauspatja lisää mukavuutta ja takaa entistä paremmat yöunet. Se myös suojaa varsinaista patjaa ja pidentää sen käyttöikää. Hyvä sijauspatja jakaa kehoon kohdistuvan paineen laajalle alueelle ja antaa vartalolle tukea, jolloin kehon asento pysyy fysiologisesti oikeanlaisena. Sijauspatjan merkitys unen laatuun onkin erittäin merkityksellinen.

   

  Laadukas sijauspatja varmistaa hyvät yöunet

    

  Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima laadukkaita sijauspatjoja edulliseen hintaan. Jokaiselle vartalotyypille ja jokaiseen makuun löytyy varmasti hyvä vaihtoehto. Petauspatjavalikoimastamme löytyy mm. seuraavia malleja:

   

  Kokovaihtoehtoja on runsaasti ja valikoimastamme löydät kaikki normaalikokoiset sijauspatjat. Tarjolla on seuraavia kokovaihtoehtoja:

   

  • Petauspatja 80x200 cm
  • Petauspatja 90x200 cm
  • Petauspatja 120x200 cm
  • Petauspatja 160x200 cm
  • Petauspatja 180x200 cm

    

  Kauttamme voit tilata myös erikoiskokoiset sijauspatjat. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin laskemme sinulle varmasti kilpailukykyisen hinnan haluamallesi kokovaihtoehdolle.

     

  Tilaa petauspatja netistä osamaksulla 

    

  Halutessasi voit tilata valitsemasi sijauspatjan netistä myös edullisella osamaksulla. Näin taloutesi pysyy tasapainossa ja saat sijauspatjan käyttöösi heti. Tilaamalla petauspatjan osamaksulla, saat ostokseesi jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. Voiko petauspatjan ostaminen olla enää helpompaa? Miksi tuhlaisit kallista aikaasi kiertelemällä kivijalkamyymälöissä kun voit tilata petauspatjan netistä vaikka kotisohvaltasi käsin. Ja mikä parasta, säästät myös selvää rahaa, sillä sijauspatjamme ovat lähtökohtaisesti huomattavasti edullisempia kuin kivijalkamyymälöissä. Ostamalla sijauspatjan netistä et maksa ylimääräistä kassaneideistä, somisteista etkä tarpeettomista välikäsistä.

   

  Petauspatja netistä ilmaisella kotiinkuljetuksella

   

  Muistathan, että tilaamalla petauspatjan verkkokaupastamme, saat aina kaupan päälle ilmaisen kotiinkuljetuksen. Toimitamme tilauksesi kotiovellesi aina ilman toimitusmaksua.  Älä siis enää mieti, vaan ihastu valikoimaamme, valitse itsellesi sopiva sijauspatja ja tee tilaus. Me huolehdimme lopusta. Oikea osoite järkeville petauspatjaostoksille on Nettisänky.fi

    

  TERVETULOA!

 • sängyn rungot
  Hyvätkin patjat tarvitsevat kestävän ja laadukkaan sängyn ympärilleen. Runsas valikoima laadukkaita sängynrunkoja eri kokovaihtoehdoissa sivuiltamme. Tervetuloa tutustumaan!
 • Lasten sängyt

  Sivuiltamme löydät laajan valikoiman laadukkaita ja turvallisia lastensänkyjä. Tervetuloa tutustumaan!

 • Sängynpäädyt

  TILAA EDULLINEN SÄNGYNPÄÄTY NETISTÄ KOTIINKULJETUKSELLA ILMAN TOIMITUSMAKSUJA

  Sängynpäädyllä teet sängystä ja makuuhuoneestasi persoonallisemman ja näyttävämmän. Valikoimastamme löydät edulliset sängynpäädyt kaiken kokoisiin ja tyylisiin runkopatja- ja joustin- sekä jenkkisänkyihin! Mallistossamme on kangasverhoiltuja, metallisia sekä tyylikkäitä mdf- ja puuvalmisteisia päätyjä.

  Tilaa heti sängynpääty ilmaisella kotiinkuljetuksella!

  LUE LISÄÄ SÄNGYNPÄÄDYISTÄ

  Nettisängystä löydät suuren valikoiman sängynpäätyjä erinomaisin tarjoushinnoin. Sängynpäädyllä teet runkopatja- tai jenkkisängystä arvoisensa kokonaisuuden, joka varmasti miellyttää silmää sekä on käytännöllinen. Nettisängystä tilaat sängynpäädyt kätevästi kotiinkuljetuksella ja maksupuolen voit hoitaa vaikka osamaksulla. Tutustu edullisiin maksuvaihtoehtoihimme ja tilaa sängynpääty netistä osamaksulla. Saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

  SÄNGYNPÄÄTY RUNKOSÄNKYYN TAI JENKKISÄNKYYN

  Sängynpäädyllä täydennät makuuhuoneesi sisustusta oivallisesti ja teet huoneen tärkeimmästä huonekalusta todella näyttävän. Tyypillisesti sängynpääty hankitaan erikseen juuri runkosänkyyn tai jenkkisänkyyn. Ennen hankintaa kannattaa kiinnittää huomiota sängyn leveyteen, jotta saat hankittua sopivan kokoisen sängynpäädyn. Leveyksiä on tarjolla monia erilaisia: 80, 90, 120, 160, 180 -senttisiä. Monissa sängynpäädyissä on tarjolla useita eri leveysvaihtoehtoja.

  PEHMUSTETTU KANKAINEN SÄNGYNPÄÄTY TUO ARVOKKUUTTA MAKUUHUONEESEEN

  Pehmustetulla ja kangasverhoilulla sängynpäädyllä tuot erinomaisella tavalla näyttävyyttä ja arvokkuutta makuuhuoneeseen. Kangasverhoillut sängynpäädyt toimivat jo itsessään sisustuselementteinä ja niihin on myös mukava nojata samalla kun lukee kirjaa tai katsoo televisiota.

  MASSIIVIPUINEN SÄNGYNPÄÄTY

  Puinen sängynpääty on aina loistava yksityiskohta makuuhuoneessa. Suomalaiset osaavat arvostaa puisten huonekalujen jämäkkyyttä ja rauhaa huokuvaa tyylikkyyttä. Massiivipuiset sängynpäädyt valmistetaan tyypillisesti käsityönä, joten jokainen sängynpääty on ainutlaatuinen ja yksilöllinen. Juuri sinulle tehty!

  SÄNGYNPÄÄDYN ASENTAMINEN - MITEN ASENNUS ONNISTUU?

  Sängynpäädyn asentaminen on helppoa ja nopeaa. Voitko joko sijoittaa sängynpäädyn runkosängyn tai jenkkisängyn ja seinän väliin. Voit myös kiinnittää sängynpäädyt sänkyyn mukana tulevilla kiinnitysraudoilla.

  TILAA SÄNGYNPÄÄTY OSAMAKSULLA - KOTIINKULJETUS ILMAISEKSI

  Sängynpääty on sijoitus viihtyisämpään makuuhuoneeseen ja parempaan uneen. Sijoita itseesi ja tilaa sänkyysi sopiva sängynpääty vaikka kätevästi osamaksulla. Muista myös, että toimitamme tilaamasi tuotteet suoraan kotiovellesi - kotiinkuljetus on meillä ilmainen!
 • Sänkyjen lisävarusteet
/sivu
Näytetään 1 - 100 / 332 tuotteesta
Näytetään 1 - 100 / 332 tuotteesta