Tietoja

 • Testibanneri2
Stockholm nostoavusteinen mekanismituoli
Sohvat ja tuolit
Sohva netistä 
Etsitkö uutta sohvaa? Tutustu Nettisängyn tarjontaan ja tilaa laadukas sohva netistä edullisesti vaikka osamaksulla. Valikoimastamme löydät 3- ja 2-istuttavat sohvat, divaanisohvat, vuodesohvat, kulmasohvat ja muut sohvat laidasta laitaan – kun etsit kotiisi laadukasta sohvaa, tutustu valikoimaamme, ihastu tarjolla oleviin malleih...
Sohva netistä 
Etsitkö uutta sohvaa? Tutustu Nettisängyn tarjontaan ja tilaa laadukas sohva netistä edullisesti vaikka osamaksulla. Valikoimastamme löydät 3- ja 2-istuttavat sohvat, divaanisohvat, vuodesohvat, kulmasohvat ja muut sohvat laidasta laitaan – kun etsit kotiisi laadukasta sohvaa, tutustu valikoimaamme, ihastu tarjolla oleviin malleihin ja tilaa omasi jo tänään.
Nettisängyn sohvavalikoima
Olemme valinneet sohvavalikoimamme huolella ja haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukkaita sohvia. Kaikissa sohvissa on massiivipuu/koivuvanerirungot, lastulevysohvia et valikoimastamme löydä. Sohvien verhoiluvalikoima täyttää vaativammankin sisustajan toiveet ja kangasvalikoimastamme löydät niin ajattomat kuin trendikkäät värit ja kuosit.
Tervetuloa luotettaville ostoksille verkkokauppaamme!

Lisää

Sohvat ja tuolit  65 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • 3-istuttavat sohvat
  Edullinen ja laadukas sohva netistä
   
  Tilaa sohva netistä – se on nopeaa, edullista ja säästää sinut paljolta vaivalta. Verkkokauppamme valikoimista löydät helposti mieleisesi sohvan. Voit tarkastella eri malleja, värejä, verhoiluvaihtoehtoja ja tietysti myös hintoja oman kotisi rauhassa milloin itse haluat. Verkkokaupassamme voit shoppailla vaikka kellon ympäri.
  Ostamalla sohvan netistä säästät paitsi aikaa, myös rahaa: Jopa 2 vuoden osamaksulla sohvan hankkiminen on mahdollista, sillä maksat kuukaudessa vain osan hankintahinnasta. Näin budjettiisi ei pääse syntymään isoa lovea suuren kertaostoksen merkeissä.
  Netti sohvat ovat laadultaan samoja kuin mitä kivijalkahuonekaluliikkeissäkin myydään – samoja malleja samoilta valmistajilta. Hinnat on kuitenkin mahdollista pitää edullisempina, kustannustehokkaamman toimintamallin ansiosta. Siksi sohvat netistä hankittuna ovat usein edullisempia kuin kivijalkamyymälässä.
  Jos olet hankkimassa kotiisi uutta sohvaa, tutustu valikoimaamme ja tarkastele eri vaihtoehtoja monipuolisesta ja kattavasta valikoimastamme.  Tutustu esimerkiksi seuraaviin:
  Joskus saattaa käydä niin, että löytyy todella mieluisa ja omaan kotiin juuri sopiva sohva, mutta rahatilanne ei juuri sillä hetkellä ole paras mahdollinen. Asiaan on onneksi olemassa helppo ja vaivaton ratkaisu: verkkokaupastamme voit ostaa huonekalut osamaksulla ja maksaa niistä vain maltillisen kuukausierän, joka ei tee isoa lovea budjettiisi.
  3-istuttava sohva netistä edullisesti
  Tilaamalla sohvan netistä säästät arvokasta aikaa ja rahaa, sillä hintatasomme ovat jo lähtökohtaisesti kivijalkaliikkeitä huomattavasti edullisemmat. Kun olet hankkimassa uutta sohvaa, tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tilata sitten sohvat osamaksulla – tai maksaa ne kerralla pois, miten vain itse haluat. Yksi asia on kuitenkin varma: meiltä löydät sohvia edullisesti.
  Verkkokaupassamme voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla sekä osamaksulla tai laskulla jolloin saat aina 14 pv maksuaikaa. Maksaminen verkkokaupassamme on turvallista. Mitään maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin ja maksutiedot käsitellään ainoastaan SSL -suojatun yhteyden ylitse palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. SSL-yhteys tarkoittaa, että tiedot kulkevat turvallisen yhteyden kautta, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan kortin tietoja.
  Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen kotiinkuljetuksen, jolloin tilaamasi tuotteet kannetaan kotiovellesi ilman lisämaksua. Tästä ei kalusteiden hankkiminen enää helpommaksi muutu! Sen takia suosittelemme lämpimästi tilaamaan sohvan Nettikalusteesta.
  Voit myös maksaa ostoksesi yhtä hyvin osissa. Tilaamalla sohvan osamaksulla, kuukausierä voi olla halvimmillaan noin 20 euroa kuukaudessa – siis aivan käsittämättömän vähän! Tämä summa sopii erinomaisesti kenen tahansa budjettiin, vaikka taloudellinen tilanne ei välttämättä olisikaan paras mahdollinen. Se ei kuitenkaan ole esteenä huonekalujen hankkimiseksi Nettikaluste.fi-verkkokaupasta.
  Mitä vielä odotat? Tutustu valikoimiimme, ihastu tarjolla oleviin sohviin ja tee oma tilauksesi heti – kellonajalla tai päivällä ei ole väliä, sillä verkkokauppamme palvelee sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.
 • 2-istuttavat sohvat

  Tilaa 2-istuttava sohva netistä edullisesti ilmaisella kotiinkuljetuksella


  Etsitkö kotiisi uutta sohvaa? Tutustu tarjontaamme ja tilaa 2-istuttava sohva netistä edullisesti vaikka osamaksulla. Valikoimastamme löydät edulliset kangassohvat sekä nahkasohvat varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Kun haet edullista 2-istuttavaa sohvaa, mallistostamme löydät laajan valikoiman edullisia mutta silti laadukkaita 2-istuttavia sohvia.Kaiken kokoisille kukkaroille on varmasti tarjolla sopiva malli, etenkin kun voit maksaa ostoksesi osamaksulla haluamissasi osissa.

  HALPA 2-ISTUTTAVA SOHVA LÖYTYY MEILTÄ

  Kun etsit halpaa sohvaa, kannattaa tutustua valikoimiimme. Etsitpä sitten kangasverhoiltua sohvaa tai nahkaverhoiltua sohvaa, et pety kun tutustut kattavaan ja monipuoliseen mallistoomme. Olemme myyneet korkealaatuisia sohvia tyytyväisille asiakkaillemme jo vuosien ajan.

  Edullinen 2 istuttava sohva ei kuitenkaan ole yhtä kuin huono sohva –edulliset hintamme mahdollistaa sohvan hankkinisen myös silloinkin kun budjettiin ei ole hirveästi sijoittaa. Hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset ja laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinua miellyttävän mallin.

  SOHVA-ALE: HALPA 2 ISTUTTAVA SOHVA VALIKOIMISTAMME EDULLISESTI

  Meiltä voit tilata haluamasi sohvan kätevästi ja vaivattomasti. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja etenkin hurjiin sohvatarjouksiimme . Jos halpa 2 istuttava sohva kiinnostaa, tutki kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot – meillä on jatkuvasti  tarjoushintaisia tuotteita. Ja kun tilaat 2 istuttavan sohvan netistä, voit maksaa sen kätevästi osamaksulla edullisissa kuukausierissä. Huomaathan, että voit saada ostoksellesi jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

  Verkkokaupastamme saat hankittua laadukkaat ja edulliset 2 istuttavat sohvat kätevästi kotiinkuljetuksella. Malli-, väri- ja materiaalivaihtoehtoja on tarjolla suorastaan tuhoton määrä, joten voimme luvata valikoimistamme löytyvän varmasti sinua miellyttävän sohvan edullisesti.

  Edullinen sohva-ale on meillä käynnissä käytännössä koko ajan, sillä myytävien mallien hintoja on useissa tapauksissa alennettu runsaasti listahinnoista. Tarjoushintaisista sohvista löydät erilaisia malleja erilaisilla verhoiluvaihtoehdoilla – aletuotteet kuitenkin vaihtelevat jatkuvasti, joten kannattaa pitää valikoimaamme silmällä jatkossakin. Yksi asia kuitenkin on varma: meiltä löydät laadukkaat 2 istuttavat sohvat tarjous- ja normaalihinnalla vuorokauden ympäri palvelevasta verkkokaupastamme.

  Tervetuloa ostoksille!

 • Divaanisohvat

  DIVAANI-ALE: HALPA DIVAANI VALIKOIMISTAMME EDULLISESTI

  Meiltä löytyy kätevästi sekä kulmadivaani että vuodekulmadivaani. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja etenkin divaani tarjouksiin. Jos halpa vuodesohva divaani kiinnostaa, tutki kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot – meillä on jatkuvasti muutamia tarjoushintaisia tuotteita. Ja kun tilaat divaanisohvat netistä, voit maksaa divaanisi osamaksulla edullisissa kuukausierissä.

   

  Verkkokaupastamme saat hankittua laadukkaat divaanisohvat kätevästi kotiinkuljetuksella. Malli-, väri- ja materiaalivaihtoehtoja on tarjolla suorastaan tuhoton määrä, joten voimme luvata valikoimistamme löytyvän varmasti sinua miellyttävän divaanin edullisesti.

   

  Edullinen divaani ale on meillä käynnissä käytännössä koko ajan, sillä myytävien mallien hintoja on useissa tapauksissa alennettu runsaasti listahinnoista. Tarjoushintaisista tuotteista löytyy usein niin kulmadivaaneja ja vuodekulmadivaaneja kuin tavallisiakin divaaneja ja divaanisohvia – aletuotteet kuitenkin vaihtelevat, joten kannattaa pitää valikoimaa silmällä jatkossakin. Yksi asia kuitenkin on varma: meiltä löydät laadukkaat divaanisohvat tarjous- ja normaalihinnalla vuorokauden ympäri palvelevasta verkkokaupastamme.

 • Vuodesohvat
 • Kulmasohvat

  Kulmasohva netistä

   

  Kulmasohvalla kruunaat olohuoneen ja usein kulmasohva onkin kodin suosituin ja käytetyin huonekalu. Kulmasohvassa on runsaasti tilaa ja siihen mahtuu koko perhe rentoutumaan vaikka televisiota katsellen. Kulmasohva on monikäyttöinen huonekalu, voit sijoittaa sen seinää vasten tai keskelle huonetta, jolloin se toimii erinomaisena tilanjakajana.

   

  Kulmasohva-kodin ykköspaikka!

   

  Monesti ajatellaan, että iso kulmasohva on liian massiivinen ja se valtaa koko huoneen. Silloin kannattaa valita malli jossa on sirot jalat, jolloin isonkin sohvan kokonaisilme on kevyt ja ilmava. Myös värivalinnalla on suuri merkitys ja usein vaaleamman sävyiset verhoiluvaihtoehdot näyttävät kevyemmiltä kuin tumman sävyt.

    

  Kulmasohva valikoima

   

  Olemme valinneet verkkokauppaamme korkealaatuisia kulmasohva-vaihtoehtoja ja tilaamalla kulmasohvan verkkokaupastamme voit olla varma, että valitsemasi tuote on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista huolellisesti ammattitaidolla. Kaikissa sivuillamme olevissa kulmasohvissa on massiivipuu/koivuvanerirunko ja laadukkaat pehmustemateriaalit. Myös verhoiluvaihtoehdot ovat korkealaatuisia ja kulutusta kestäviä, valitsitpa sitten minkä vaihtoehdon tahansa.

  Millainen kulmasohva sinulle?

    

  Verkkokauppamme valikoimasta löydät isot kulmasohvat, pienet kulmasohvat, kangasverhoillut kulmasohvat, nahkaverhoillut kulmasohvat ja monet muut vaihtoehdot. Kenties etsit kulmasohvaa vuoteella tai kulmasohvaa divaanipäädyllä? Oli tarpeesi mikä tahansa, tutustu ja ihastu kulmasohvavalikoimaamme ja tee tilaus.

   

  Sivuillamme on laaja kirjo verhoilu- ja värivaihtoehtoja joista varmasti löytyy jokaiseen sisustukseen ja tyyliin sopiva vaihtoehto.

 • Nahkasohvat

  Nahkasohvat netistä edullisesti

   

  Sisustukseesi ja kotiisi sopivat edulliset nahkasohvat netistä. Olipa sisustustyylisi sitten moderni tai perinteisempi, Nettisängystä löydät sohvat jotka takuulla sopivat kotiisi. Nahkasohvat ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista ammattitaidolla. Nahkavärivaihtoehtoja on lukemattomia, valikoimastamme löydät ajattomat klassikkovärit sekä trendikkäät muotivärit. Laadukkaalla nahkasohvalla sisustat niin kotisi olo-, takka- kuin vierashuoneen viihtyisäksi oleilutilaksi jossa viihtyy varmasti. Tutustu valikoimaamme kaikessa rauhassa ja tilaa - laatutyönä valmistettujen nahkasohviemme hinnat ovat todella edullisia. 

   

  Halpa nahkasohva netistä

   

  Nahkasohva on todellinen huonekalujen klassikko, joka pitää pintansa vuosikymmenestä toiseen. Nahka on äärettömän miellyttävä, helppohoitoinen ja näyttävä materiaali. Tutustu mallistoomme ja löydä itsesi ja kotisi näköinen laadukas, mutta edullinen nahkasohva.

   

  Mallistostamme löydät 3-istuttavat nahkasohvat, 2-istuttavat nahkasohvat, nahkaiset lepotuolit, nahkaiset kulmasohvat ja tietysti trendikkäät nahkaiset divaanisohvat.

   

  Pystymme tarjoamaan sinulle laadukkaita, mutta silti edullisia nahkasohvia kustannustehokkaan toimintamallimme ansiosta. Meillä et maksa turhasta ja kaikki ylimääräiset vain turhia kuluja tuottavat välikädet ovat karsittu tuotteidemme hinnoista pois.

   

  Nahkasohva netistä osamaksulla

   

  Verkkokaupassamme voit maksaa ostoksesi myös osamaksulla. Halutessasi voit jakaa ostoksesi useampaan maksuerään ja näin taloutesi pysyy tasapainossa. Pienimillään kuukausierä voi olla 20 euron luokkaa, eli ei juuri mitään! Lisäksi tarjoamme rahoituksen jopa 12 kuukauden korottomalla maksuajalla. 

   

  Miksi suotta juoksisit sohvaostoksilla kivijalkamyymälöissä, kun voit tehdä edulliset ostokset kotisohvaltasi käsin silloin kun sinulla on aikaa. Verkkokauppamme palvelee sinua kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä, joten et ole riippuvainen kivijalkamyymälöiden aukioloajoista. Mallimme ovat ihan niitä samoja mitä on kivijalkamyymälöissä sillä erotuksella, että hintatasomme on huomattavasti edullisempi.

   

  Nahkasohva netistä-ilmainen kotiinkuljetus

   

  Tarjoamme kaikille tilauksille aina ilmaisen kotiinkuljetuksen, asuitpa sitten missä tahansa Suomea. Haluatpa tuotteen kotiisi tai kesämökillesi, toimitamme sen sinulle aina ilman toimitusmaksua. Tästä helpommaksi ei nahkasohvan ostaminen enää muutu. Älä siis enää mieti - tutustu mallistoomme, valitse itsesi näköinen ja kokoinen sohva ja tee tilaus. Me huolehdimme lopusta.

   

  TERVETULOA LUOTETTAVILLE OSTOKSILLE!

   

  -Nettisänky.fi-

 • Tuolit
  Nettisängyssä on laaja valikoima nojatuoleja. Haluatpa modernin nahkatuolin tai pehmeämmän kangastuolin, löydät taatusti makuusi ja sisustukseesi sopivan. Nojaa taakse, nosta jalat ylös ja anna rauhan vallata mielesi pitkän päivän jälkeen. Mukavassa nojatuolissa voit levätä ja rentoutua. 
 • Keinutuolit
  Nettisängystä löydät niin perinteiset keinutuolit kuin modernimmatkin vaihtoehdot. Valitse valikoimasta tyyliisi sopivin malli ja väri ja tilaa oma keinutuoli näppärästi verkkokaupastamme – kuljetamme ostoksesi nopeasti kotiisi asti aina ilman toimitusmaksua.
Näytetään 1 - 65 / 65 tuotteesta
Näytetään 1 - 65 / 65 tuotteesta