Kulmasohvat

Kulmasohva netistä

 

Kulmasohvalla kruunaat olohuoneen ja usein kulmasohva onkin kodin suosituin ja käytetyin huonekalu. Kulmasohvassa on runsaasti tilaa ja siihen mahtuu koko perhe rentoutumaan vaikka televisiota katsellen. Kulmasohva on monikäyttöinen huonekalu, voit sijoittaa sen seinää vasten tai keskelle huonetta, jolloin se toimii erinomai...

Kulmasohva netistä

 

Kulmasohvalla kruunaat olohuoneen ja usein kulmasohva onkin kodin suosituin ja käytetyin huonekalu. Kulmasohvassa on runsaasti tilaa ja siihen mahtuu koko perhe rentoutumaan vaikka televisiota katsellen. Kulmasohva on monikäyttöinen huonekalu, voit sijoittaa sen seinää vasten tai keskelle huonetta, jolloin se toimii erinomaisena tilanjakajana.

 

Kulmasohva-kodin ykköspaikka!

 

Monesti ajatellaan, että iso kulmasohva on liian massiivinen ja se valtaa koko huoneen. Silloin kannattaa valita malli jossa on sirot jalat, jolloin isonkin sohvan kokonaisilme on kevyt ja ilmava. Myös värivalinnalla on suuri merkitys ja usein vaaleamman sävyiset verhoiluvaihtoehdot näyttävät kevyemmiltä kuin tumman sävyt.

  

Kulmasohva valikoima

 

Olemme valinneet verkkokauppaamme korkealaatuisia kulmasohva-vaihtoehtoja ja tilaamalla kulmasohvan verkkokaupastamme voit olla varma, että valitsemasi tuote on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista huolellisesti ammattitaidolla. Kaikissa sivuillamme olevissa kulmasohvissa on massiivipuu/koivuvanerirunko ja laadukkaat pehmustemateriaalit. Myös verhoiluvaihtoehdot ovat korkealaatuisia ja kulutusta kestäviä, valitsitpa sitten minkä vaihtoehdon tahansa.

Millainen kulmasohva sinulle?

  

Verkkokauppamme valikoimasta löydät isot kulmasohvat, pienet kulmasohvat, kangasverhoillut kulmasohvat, nahkaverhoillut kulmasohvat ja monet muut vaihtoehdot. Kenties etsit kulmasohvaa vuoteella tai kulmasohvaa divaanipäädyllä? Oli tarpeesi mikä tahansa, tutustu ja ihastu kulmasohvavalikoimaamme ja tee tilaus.

 

Sivuillamme on laaja kirjo verhoilu- ja värivaihtoehtoja joista varmasti löytyy jokaiseen sisustukseen ja tyyliin sopiva vaihtoehto.

Lisää

Kulmasohvat  4 tuotetta

Näytetään 1 - 4 / 4 tuotteesta
Näytetään 1 - 4 / 4 tuotteesta