3-istuttavat sohvat
Edullinen ja laadukas sohva netistä
 
Tilaa sohva netistä – se on nopeaa, edullista ja säästää sinut paljolta vaivalta. Verkkokauppamme valikoimista löydät helposti mieleisesi sohvan. Voit tarkastella eri malleja, värejä, verhoiluvaihtoehtoja ja tietysti myös hintoja oman kotisi rauhassa milloin itse haluat. Verkkokaupassamme voit shoppailla va...
Edullinen ja laadukas sohva netistä
 
Tilaa sohva netistä – se on nopeaa, edullista ja säästää sinut paljolta vaivalta. Verkkokauppamme valikoimista löydät helposti mieleisesi sohvan. Voit tarkastella eri malleja, värejä, verhoiluvaihtoehtoja ja tietysti myös hintoja oman kotisi rauhassa milloin itse haluat. Verkkokaupassamme voit shoppailla vaikka kellon ympäri.
Ostamalla sohvan netistä säästät paitsi aikaa, myös rahaa: Jopa 2 vuoden osamaksulla sohvan hankkiminen on mahdollista, sillä maksat kuukaudessa vain osan hankintahinnasta. Näin budjettiisi ei pääse syntymään isoa lovea suuren kertaostoksen merkeissä.
Netti sohvat ovat laadultaan samoja kuin mitä kivijalkahuonekaluliikkeissäkin myydään – samoja malleja samoilta valmistajilta. Hinnat on kuitenkin mahdollista pitää edullisempina, kustannustehokkaamman toimintamallin ansiosta. Siksi sohvat netistä hankittuna ovat usein edullisempia kuin kivijalkamyymälässä.
Jos olet hankkimassa kotiisi uutta sohvaa, tutustu valikoimaamme ja tarkastele eri vaihtoehtoja monipuolisesta ja kattavasta valikoimastamme.  Tutustu esimerkiksi seuraaviin:
Joskus saattaa käydä niin, että löytyy todella mieluisa ja omaan kotiin juuri sopiva sohva, mutta rahatilanne ei juuri sillä hetkellä ole paras mahdollinen. Asiaan on onneksi olemassa helppo ja vaivaton ratkaisu: verkkokaupastamme voit ostaa huonekalut osamaksulla ja maksaa niistä vain maltillisen kuukausierän, joka ei tee isoa lovea budjettiisi.
3-istuttava sohva netistä edullisesti
Tilaamalla sohvan netistä säästät arvokasta aikaa ja rahaa, sillä hintatasomme ovat jo lähtökohtaisesti kivijalkaliikkeitä huomattavasti edullisemmat. Kun olet hankkimassa uutta sohvaa, tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tilata sitten sohvat osamaksulla – tai maksaa ne kerralla pois, miten vain itse haluat. Yksi asia on kuitenkin varma: meiltä löydät sohvia edullisesti.
Verkkokaupassamme voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla sekä osamaksulla tai laskulla jolloin saat aina 14 pv maksuaikaa. Maksaminen verkkokaupassamme on turvallista. Mitään maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin ja maksutiedot käsitellään ainoastaan SSL -suojatun yhteyden ylitse palveluntarjoajan maksamisjärjestelmään. SSL-yhteys tarkoittaa, että tiedot kulkevat turvallisen yhteyden kautta, eivätkä ulkopuoliset pääse lukemaan kortin tietoja.
Tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen kotiinkuljetuksen, jolloin tilaamasi tuotteet kannetaan kotiovellesi ilman lisämaksua. Tästä ei kalusteiden hankkiminen enää helpommaksi muutu! Sen takia suosittelemme lämpimästi tilaamaan sohvan Nettikalusteesta.
Voit myös maksaa ostoksesi yhtä hyvin osissa. Tilaamalla sohvan osamaksulla, kuukausierä voi olla halvimmillaan noin 20 euroa kuukaudessa – siis aivan käsittämättömän vähän! Tämä summa sopii erinomaisesti kenen tahansa budjettiin, vaikka taloudellinen tilanne ei välttämättä olisikaan paras mahdollinen. Se ei kuitenkaan ole esteenä huonekalujen hankkimiseksi Nettikaluste.fi-verkkokaupasta.
Mitä vielä odotat? Tutustu valikoimiimme, ihastu tarjolla oleviin sohviin ja tee oma tilauksesi heti – kellonajalla tai päivällä ei ole väliä, sillä verkkokauppamme palvelee sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.
Lisää

3-istuttavat sohvat  22 tuotetta

Näytetään 1 - 22 / 22 tuotteesta
Näytetään 1 - 22 / 22 tuotteesta