Tietoja

 • Testibanneri2

Erikoistarjoukset

Stockholm nostoavusteinen mekanismituoli
Säilytyskalusteet

Säilytyskalusteet netistä

 

Säilytyskalusteet ovat kodin tärkeimpiä kalusteita. Säilytyskalusteissa voit säilyttää tavaroita jotka haluat pitää piilossa katseilta. Säilytyskalusteessa voi säilyttää myös sinulle tärkeitä asioita ja tuote ne kaikkien ihailtavaksi. Tarpeitasi vastaava säilytysratkaisu on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksell...

Säilytyskalusteet netistä

 

Säilytyskalusteet ovat kodin tärkeimpiä kalusteita. Säilytyskalusteissa voit säilyttää tavaroita jotka haluat pitää piilossa katseilta. Säilytyskalusteessa voi säilyttää myös sinulle tärkeitä asioita ja tuote ne kaikkien ihailtavaksi. Tarpeitasi vastaava säilytysratkaisu on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksellinen elementti. 

 

Säilytyskalusteet moneen eri tilaan

 

Säilytyskalusteita tarvitaan kodin jokaisessa huoneessa. Kodin tiloista esimerkiksi eteisessä, makuuhuoneessa ja lastenhuoneissa tarvitaan erilaisia säilytyskalusteita. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman lipastoja, kaappeja, senkkejä ja vitriinejä. Onko mielessäsi maalaisromattinen vitriini, moderni korkeakiiltoinen senkki, matala lipasto, korkea lipasto tai vaatekaappi? Ei hätää, meiltä löydät ne kaikki!

  

Tutustu mm. seuraaviin malleihin:

Säilytyskalusteemme ovat laadukkaita ja edullisia, lisäksi toimitamme tilaamasi tuotteet kotiovellesi ilman toimitusmaksua.

 

Säilytyskalusteet netistä osamaksulla

 

Verkkokaupastamme voit ostaa säilytyskalusteet myös osamaksulla. Voit halutessasi jakaa ostoksesi useampaan erään, jolloin taloutesi pysyy tasapainossa. Valitsemalla edullisen osamaksuvaihtoehdon saat ostoksellesi jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. 

Säilytyskalusteet ilmaisella kotiinkuljetuksella

 

Tilaamalla säilytyskalusteet netistä saat ilmaisen toimituksen kaupan päälle. Älä suotta raahaa painavia kalusteita itse vaan anna meidän tehdä se. Kuljetamme tilauksesi kotiovellesi tai tarvittaessa sisälle asti asuitpa missä tahansa Suomea. 

Tutustu edullisiin säilytyskalusteisiin ja tilaa omasi jo tänään!

TERVETULOA OSTOKSILLE!

Lisää

Säilytyskalusteet  216 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Lipastot ja senkit
  Laadukkaat lipastot netistä
  Meiltä löydät laadukkaat ja edulliset lipastot aina ilmaisella kotiinkuljetuksella. Lipastot ja senkit ja ovat kodin tärkeimpiä säilytyskalusteita. Säilytyskalusteiden tarkoitus on pitää tavarat omilla paikoillaan ja näin muu ympärillä oleva tila pysyy siistinä. Maalaisromanttinen lipasto, korkea lipasto, matala lipasto, senkki vetolaatikoilla, senkki ovilla - näyttävät ja halvat senkit löydät meiltä!
  Lipasto tai senkki osamaksulla tai laskulla
  Tilaamalla senkin tai lipaston verkkokaupastamme, voit halutessasi maksaa ostoksesi myös osamaksulla tai laskulla. Näin taloutesi pysyy tasapainossa ja rahaa jää muuhun. Järkevää ja taloudellista. Tutustu maksuvaihtoehtoihimme sivuillamme ja tilaa haluamasi lipasto tai senkki jo tänään!
  Ilmainen kotiinkuljetus
  Tilaamalla senkin tai lipaston netistä saat tilauksellesi aina ilmaisen kotiinkuljetuksen. Ostoksesi loppusummalla ei ole väliä - toimitamme niin pienen kuin ison ostoksen aina kotiovellesi ilman toimitusmaksua. Tästä ei enää lipaston tai senkin hankkiminen enää helpommaksi muutu! Voit tutustua laajaan lipasto- ja senkkivalikoimaamme kotonasi silloin kun sinulle sopii, tutustu maksuvaihtorhtoihimme ja tee tilaus - se kannattaa.
  Tervetuloa ostoksille!
 • Hyllyt ja kaapit
  Hyllyt ja kaapit netistä
  Hyllyt ja kaapit kuuluvat jokaiseen kotiin ja kaunis hylly tai kaappi toimii myös sisustuksellisena elementtinä.
  Hyllyjä sekä kaappeja tarvitaan kodin monessa eri tilassa ja valikoimassamme on hyllyjä ja kaappeja moneen eri tarkoitukseen. Tarvitsetko avohyllyä, seinähyllyä, lasiovikaappia, umpiovikaappia tai ehkäpä matalaa kaappia? Sivuiltamme löydät ratkaisun tarpeisiisi varmasti edulliseen hintaan.
  Hylly tai kaappi netistä ilmaisella kotiinkuljetuksella
  Tilaamasi tuote toimitetaan aina kotiovellesi ilman toimitusmaksua eli siis täysin ilmaiseksi! Älä tuhlaa kallista aikaasi juoksemalla myymälöissä vaan tee ostoksesi kätevästi kotona silloin kun itse haluat. Verkkokaupastamme voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa.
  Tarjoamme samoja hyllyjä ja kaappeja kuin mitä kivijalkamyymälätkin, hintatasomme on vain huomattavasti edullisempi kustannustehokkaan toimintamallimme ansiosta. Tilaamalla hyllyn tai kaapin netistä säästät siis myös selvää rahaa!
  Hyllyt netistä osamaksulla
  Voit tilata laadukkaan hyllyn tai kaapin verkkokaupastamme myös osamaksulla. Voit jakaa ostoksesi haluamaasi kuukausierään ja tarvittaessa saat maksuaikaa jopa 36 kuukautta. 
  Tarjoamme sinulle helppoa, vaivatonta ja ennenkaikkea turvallista ostamista. Tervetuloa ostoksille!
 • Vitriinit
  Vitriinit netistä
  Vitriinit tarjoavat runsaasti tilaa säilytykseen. Vitriiniin voit sijoittaa tavaroita, joita käytät vain satunnaisesti. Olipa mielessäsi sitten leveä tai kapea vitriini, korkea tai matala vitriini, vitriini lasiovilla tai umpiovilla, löydät varmasti haluamasi kattavasti vitriinivalikoimastamme.
  Osta vitriini netistä vaikka osamaksulla
  Tilaa halpa vitriini netistä, niin pääset helpolla ja säästät selvää rahaa. Verkkokaupassamme on laaja valikoima vitriinejä varmasti edulliseen hintaan. Etsitpä sitten maalaisromanttista vitriiniä tai modernia vitriiniä, netistä tilaamalla ja maksamalla osamaksulla saat jaettua ostoksesi useampaan erään ja taloutesi pysyy tasapainossa.
  Kun tilaat vitriinin netistä, voit tehdä ostoksesi mihin vuorokauden aikaan tahansa – verkkokauppamme palvelee sinua vuorokauden ympäri ja vuoden jokaisena päivänä, oli sitten arki taikka pyhä.
  Jos siis haluat tilata vitriinin edullisesti kotiisi kannettuna netistä, Nettisänky.fi on juuri oikea osoite sinulle. Tutustu monipuoliseen ja kattavaan mallistoon vaikka heti, tutki eri vaihtoehtoja ja tee rohkeasti tilauksesi – maksa meiltä hankkimasi vitriini sitten pienissä erissä osamaksulla tai kerralla pois, miten itse haluat.
  Tutustu Nettisängyn vitriinivalikoimaan ja inspiroidu!
/sivu
Näytetään 1 - 100 / 216 tuotteesta
Näytetään 1 - 100 / 216 tuotteesta