FAMILON TUOTTEET

Familonilla tiedetään, mistä parhaat yöunet ja jokapäiväinen hyvinvointi on tehty. Familon tuotteet syntyvät siellä, missä kauneimmat unetkin. Familon tarkoittaa takuuvarmaa laatua sekä hyvän olon aineksia suoraan unten mailta.

Tervetuloa FAMILON-ostoksille hyvien unien verkkokauppaan!

FAMILON TUOTTEET  37 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Familon runkosängyt

  Hyvät unet sopivassa vuoteessa

  Kauniita unia mahtuu maailmaan yhtä monta erilaista kuin uneksijaakin. Vartalosi on tärkeä saada täydellistä tukea, jotta voit levätä paremmin ja herätä helpommin. Käy pitkäksesi: helppohoitoiset ja ergonomiset Familon-sängyt on valmistettu sinun hyvää untasi silmällä pitäen. Familon vuodemallisto on uudistunut – tutustu ja ihastu!

 • Familon sijauspatjat

  Familon-valikoimasta löytyy kehon mukaan muotoutuvia, uskomattoman ergonomisia sijauspatjoja joiden ominaisuudet vievät unesi uudelle tasolle. Tutustu, ihastu ja tilaa heti omasi!

 • Familon jenkkisängyt

  Muhkeat ja ergonomiset Familon jenkkisängyt antavat optimaalisen tuen ja parhaan nukkumismukavuuden. Valitse haluamasi sänky, siihen sopiva väri sekä jalkavaihtoehto. Viimeistele täydellinen kokonaisuus halauamallasi sijauspatjavaihtoehdolla ja tee tilauksesi jo tänään! Toimitamme sängyn koti-ovellesi ilman toimitusmaksua nopeasti ja luotettavasti.

  Tervetuloa ostoksille hyvien unien verkkokauppaan!

Näytetään 1 - 37 / 37 tuotteesta
Näytetään 1 - 37 / 37 tuotteesta